З самого початку свого існування компанія WANAS стосовно обробки персональних даних, була повністю транспарентною і служила тільки для комунікації, пов'язаної із здійсненням продажів і повідомлень про цікаві акції, галузеві заходи, або введення в асортимент нових продуктів.

Заради підвищення безпеки ваших даних, WANAS реалізує ряд процедур відповідно до Регламенту Європейського парламенту і Ради Європейського Союзу Про захист персональних даних (ЗРЗД), який набув чинності з 25 травня 2018 року.

Повідомляємо, що компанія WANAS Марек Вашкевич обробляє Ваші персональні дані, створюючи базу даних. Оброблені категорії даних – це персональні дані, які приходять безпосередньо від Вас (або передані від вашого імені), або персональні дані, які були зібрані із загальнодоступних джерел, зокрема: ім'я і прізвище, назва фірми, адреса електронної пошти, поштову адресу, ІПН. Серед зібраних даних можуть з'явитися дані, які згідно з Постановою Європейського Парламенту та Ради Європейського Союзу 2016/679 від 27 квітня 2016 року. Про захист фізичних осіб у зв'язку з обробкою особистих даних та про вільне переміщення таких даних, а також про скасування директиви 95/46/EC - "ЗРЗД", мають характер персональних даних.

Відповідно до РОДО, з метою забезпечення належного захисту персональних даних, особі до якої відносяться дані необхідно надати відомості, що стосуються обробки її персональних даних, зазначені в статті 13 або 14 РОДО - в залежності від того, чи були вони отримані безпосередньо від людини, до якої ці дані відносяться, або з інших джерел.

У зв'язку з вищенаведеним ми хотіли б повідомити Вас, що Адміністратором Ваших даних особистих є компаніяWANAS Марек Вашкевич зі місцезнаходженням в Нисько, 37-400, вул. Нова 29, вписана до CEIDG ІПН 865-213-72-90, Код ЄДРПОУ: 180230980

 Як адміністратор персональних даних, ми інформуємо Вас, що:

  • Ваші персональні дані обробляються в цілях, пов'язаних з виконанням замовлення, які Ви розмістили.
  • Надання даних було добровільним і необхідним для оформлення замовлення
  • Надані дані будуть оброблятися на основі загального розпорядження про захист персональних даних
  • Ви маєте право доступу до своїх даних, право на їх виправлення, видалення, обмеження обробки, право на перенесення даних
  • Особисті дані будуть зберігатися до моменту реалізації договору купівлі-продажу і строк позовної давності за претензії, що виникають з нього, і до моменту виконання зобов'язань, що випливають з податкового законодавства, бухгалтерського обліку та гарантійного обслуговування.
  • Ви маєте право подати скаргу у наглядовий орган, якщо вважаєте, що обробка персональних даних, що стосуються Вас, порушує положення загального регламенту про захист персональних даних
  • Ви можете зв'язатися з компанією WANAS в справі про конфіденційність за адресою: biuro@wanas.pl, або в письмовому вигляді на адресу адміністратора.

 


Wanas

© 2019 Wanas. Projekt i realizacja: veeo.pl

Wanas - współpraca z UE